Soin D'O, ránctalanítás és harmonizálás

Ránctalanító, harmonizáló kezelés fakó, tápanyaghiányos, zsíros vagy kombinált bőrre. A fakó, sápadt, idősödő bőr kezelése. Hidratálja, táplálja, és harmonizálja a bőrt. A bőr új életre kel.

   Soin Aqua-Phyt's, hidratáló kényeztetés

Vízhiányos, száraz vagy kombinált bőrök hidratáló kezelése. Hidratáló, relaxáló kezelés argánfa olajat, aloe verát és természetes eredetű hialuronsavat tartalmazó termékekkel. 

   Soin Energie-Vitale, a bőr oxigenizálása

Ránctalanító, oxigenizáló kezelés kombinált és zsíros bőrre az első ráncok megjelenésekor. Vitalizálja, regenerálja, harmonizálja és oxigénnel tölti fel a bőrt. Ajánlott stresszes életet élőknek is. 

   Soin Capyl, a bőrpírra hajlamos bőrre

Érzékeny, hajszálértágulatos, száraz bőr kezelése, mely hajlamos a kipirosodásra. Nyugtató, érfalerősítő kezelés bármely életkorban a rosacea megelőzésére. 

   Sensi Phyt's, az extra érzékeny bőrre

A kezelés minden terméke hipoallergén! Kiváló olyan vendégek számára, akik eddig azt érezték, hogy bőrük nem tolerál semmiféle krémet, mindenre kipirosodással, viszketéssel reagáltak. 

   Soin Multi-Vita, a multivitamin koktél

4 arckezelés egyben 40 év felettieknek. Multivitaminos arcfeltöltés, feszesítés, hidratálás és ásványianyag-feltöltés. A vitaminok és az aktív hatóanyagok növelik a bőr rugalmasságát, feszességét. 

   Soin Anti Comedons, zsíros, aknés bőrre

Tisztító arckezelés zsíros és kombinált bőrre. A tisztátalan, aknés bőr tisztító és faggyúmirigyműködést harmonizáló kezelése. 

   Soin Equilibre, harmonizálás minden bőrre

Kombinált, zsíros illetve a száraz bőr harmonizáló kezelése. Minden olyan bőrtípust harmonizáló kezelés, ahol a faggyúmirigyek működése fokozott, illetve csökkent. 

   Egyéb kezelések

Szemöldökszedés, szemöldökfestés, szempillafestés, szőrtelenítés gyantával és/vagy Pandhy's cukorpasztával, paraffinos kézápolás

 

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ.

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ.

Bezárás